Calibrate op de trefdag?

Calibrate is een toonaangevend Vlaams bedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van digitale transformatie.

Met een sterke focus op Open Source, innovatie, kunstmatige intelligentie (AI) en maatwerkoplossingen helpen wij overheden om hun processen te optimaliseren en de interactie met burgers te verbeteren. Meer nog, veel van onze klanten zijn overheidsinstellingen of bedrijven in de publieke sector. 

Aanwezig zijn op de Trefdag is dus niet meer dan logisch voor ons. 

Check ook onze webinar

We doen ook een webinar gefocussed op de publieke sector.
Wat kan je er zoal zien

  • Enkele zaken specifiek voor redacteurs (page building)
  • De EU AI act
  • Enkele leuke AI  implementaties
soviet hacker ddos

Schaalbare en Veilige Hosting

Een cruciaal aspect van digitale dienstverlening is de hostinginfrastructuur. Calibrate biedt schaalbare en veilige hostingoplossingen die zijn geoptimaliseerd voor de publieke sector. Dit betekent dat onze klanten altijd kunnen rekenen op hoge beschikbaarheid, zelfs tijdens drukke periodes.

Neem bijvoorbeeld onze samenwerking met het Vlaams Parlement en de Provincie West-Vlaanderen. We hebben robuuste (automatisch schalende) hosting die niet alleenuiterst stabiel is, maar ook voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, wat cruciaal is voor de bescherming van gevoelige gegevens.

Burgerprofiel

Implementatie van het Burgerprofiel

Een van onze meest succesvolle initiatieven is de implementatie van het burgerprofiel. Dit digitale platform centraliseert de interacties tussen burgers en lokale overheden, waardoor processen efficiënter en gebruiksvriendelijker worden.

We hebben het burgerprofiel met succes geïmplementeerd in steden zoals Aalst, Sint-Niklaas, en Schilde, waar het heeft bijgedragen aan snellere dienstverlening en een verbeterde ervaring voor zowel burgers als ambtenaren.

Check enkele cases

Vragen.vlaanderen.ai

De Inzet van AI: Vraag het aan Vlaanderen

Bij Calibrate geloven we sterk in de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) om overheidsdiensten te verbeteren en de interactie met burgers te optimaliseren. Een uitstekend voorbeeld van onze inzet is de implementatie van vragen.vlaanderen.ai. Dit innovatieve platform stelt inwoners in staat om eenvoudig vragen te stellen over de Vlaamse overheid en ontvangt snel en nauwkeurig antwoorden via een AI-gestuurde chatbot.

Vragen.vlaanderen.ai is ontworpen om burgers een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, waarbij ze 24/7 toegang hebben tot informatie over overheidsdiensten, procedures en regelgeving. Door gebruik te maken van AI-technologie, kunnen we niet alleen de responstijd verkorten, maar ook de kwaliteit van de informatie waarborgen. Dit resulteert in een meer transparante en toegankelijke overheid, waarbij de behoeften van de burgers centraal staan.

Met deze toepassing van AI laten we zien hoe technologie kan bijdragen aan een efficiëntere en effectievere publieke dienstverlening, en helpen we de Vlaamse overheid om dichter bij haar inwoners te komen.

Probeer het zelf:  Vragen.vlaanderen.ai

Wil je een one on one gesprekje of live demo, geef me gewoon een seintje!